Alla inlägg under december 2008

Av bambi - 16 december 2008 11:01

Egentligen är ju inte detta något jag önskar mig till mig själv, utan mer till Zack (fast jag kommer nog tycka att det är ganska kul att leka också..). Leksaker är en himla bra present/julklapp eftersom barnet kan ha dom länge och har mycket glädje utav dom!


Det ska bli så roligt att fylla hans rum med en massa roliga leksaker! Just nu har han mestadels nallar, men jag hoppas på att han snart får en del andra leksaker. Som dom här ovanför som kommer från Lekvira. Det finns så många roliga och färgglada leksaker!


Glöm inte att ni kan tävla om en fin Peasnuggle från Lekvira, det gör ni här!

ANNONS
Av bambi - 16 december 2008 10:11

Nu när vi har flyttat så har vi börjat handla på PrisXtra som ligger i närheten, vilket är verkligen superbra eftersom t.ex Zacks blöjor är 50 kronor billigare än gamla ICA-butiken vi alltid handlade på. Vilket passar bra nu med alla utgifter för bil och dator.


Så då har vi börjat shoppa saker av B-märket Eldorado. Oftast så märks det inte så stor skillnad, t.ex så köpte vi kokosflingor av B-märket och så hade jag på det på Kärleksmumsen jag bakade förut och det märks ju ingen skillnad.


Men så skulle jag baka Kärleksmums igen igår och så gick jag där på PrisXtra och letade efter alla ingredienser, först så tog jag det vanliga "BLOCK" mörkchoklad som kostar ca 20 kr. Men så hittade jag Eldorados chokladkakor för 4,90!! Wow, tänkte jag! Vilken prisskillnad!!


Så jag stod och bakade och bakade igår... och smälte ner den dära B-chokladen och blandade med vispgrädde som man ska... och tänkte att det blir nog ungefär lika mumsigt som vanligt. Jo, tjenare... jag har en hel plåt med Kärleksmums som inte går att äta! Den dära chokladen var fruktansvärd äcklig.. så jag måste bara varna er alla!! Så nu vet jag inte vad jag ska göra med plåten, ska jag:


a) Slänga hela plåten?

b) Skrapa av chokladen (för den äckliga chokladen användes bara till glasyren)?

c) Äta upp den ändå?


Hmm... om jag väljer A så sparade jag egentligen inga pengar på att köpa B-chokladen... utan snarare tvärtom. Orkar jag göra B eller ska jag bara ta och göra C och stå ut med den äckliga bismaken och fantisera att jag egentligen äter vanliga Kärleksmums?

ANNONS
Av bambi - 16 december 2008 09:50

Idag har Zack på sig en outfit från IdaT, rosa med katter!


Denna natt vaknade han som förut, vid 04 och ammade, sen somnade om till ca 08. Så får se om det var en engångsföreteelse att han sov hela natten.

Av bambi - 15 december 2008 21:08

I fredags kom ett paket från Ecoloco med en massa kläder av märket Nanoou! Paketet innehöll en röd ekologisk Nanoou-tröja i storlek 122, en klänning i storlek 68 och ett par byxor i storlek 68. Byxorna ska Zack behålla, men tröjan och klänningen lottar jag ut bland er läsare! Tröjan har Nanoous vackra Eyes-mönster och klännningen det klassiska BigC mönstret, båda i glada "juliga" röda färger!


Ecoloco erbjuder funktionella, snygga och färgglada ekologiska barnkläder av bra kvalitet. Allt i butiken – allt ifrån ytterkläder till strumpor och kalsonger – är certifierat ekologiskt. Ecoloco tar emot beställningar inför julen till den 19 december kl. 15.00 Fraktfritt hela december.


För att delta i tävlingen: länka till bloggen och till Ecoloco och nämn tävlingen i din blogg (använd gärna bilden också). Skriv sedan en kommentar om att du har länkat hit i din blogg och vilket pris du vill vinnaTorsdagen den 18/12 klockan 18.00 drar jag vinnaren!Av bambi - 15 december 2008 19:10

Nu är tävlingen om barnservisen från Skapa och inreda avslutad. Vinnare blev Hanna. Grattis!!

Så fort Zack har somnat för natten så kommer en ny tävling med flera superfina och ekologiska priser!!!  :)

Av bambi - 15 december 2008 17:48

Ja, jag kom på att jag inte har bloggat om hur det går med datorn och bilen.


  • Datorn: Ja, hon vi bytte lägenhet med ringde i fredags. Jag svarade inte eftersom jag inte ville prata med henne. Hon lämnade då ett meddelande där hon berättade att killarna som hade haft ner datorn hade kontaktat sitt försäkringsbolag och avvaktade svar därifrån. Så vi skulle ta tålamod, dom jobbade på saken. Det var ett mycket trevligt och sansat meddelande, så jag blev nästan lite förvånad. Men vi väntar och ser vad som händer....

  • Bilen: Jag har inte hört nåt från verkstaden idag och dom sa i fredags att vi skulle få hämta bilen måndag eller tisdag så det blir väl imorgon. Men jag undrar om det betyder att det var mer att laga än dom trodde? Hoppas att det inte blir dyrare än vad dom sa... det kan det väl inte bli?
Av bambi - 15 december 2008 15:16

Jag och Zack imorse. Jag nyvaken, oduschad och osminkad. Zack pigg och glad!


Jag hade nästan glömt bort alla fina utmärkelser jag har fått av andra bloggare! Jag har tänkt nästan varje dag att jag ska blogga om dom, men så kommer 1000 andra saker upp... men nu så!!


Trebarnsmamman har gett mig en sån fin award här.

Mikaela har gett mig en sån fin "I love your blog"- award här.

Elin har också gett mig en "I love your blog"-award här.

Och även Elina har gett mig en "I love your blog" award här.


Tusen tack till er allihopa! Och till alla er läsare, ni gör det verkligen roligt att blogga och det värmer verkligen i hjärtat när ni skriver så söta kommentarer till mig! :)

Av bambi - 15 december 2008 13:16


Förra året hade jag också "prenumeration" som ett av julklappstipsen, men jag tycker att det är en himla bra julklapp. För den räcker ju längre än andra julklappar (ibland upp till ett år) och det är ett vardagslyx som man inte alltid unna sig själv.


Här ovan ser ni några tidningar som jag gärna skulle vilja få ner i brevlådan regelbundet: Elle, Chic, MåBra och Elle Interiör. Just nu har Allers Förlag ett bra erbjudande inför julen, vilken tidning man än väljer av deras 34 tidningar, så kostar det bara 159 kronor! Man klickar bara på "ge bort" så kan man då ge någon en trevlig julklapp som räcker länge! Det är en ganska så bra "sista-minuten" julklapp eftersom man kan bara skriva på ett julkort att personen kommer att få hem tidningen framöver.


Du hittar fler julklappstips här.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se