Alla inlägg under december 2008

Av bambi - 7 december 2008 15:06

Några vänner var nyss här och besökte oss, första besöket vi får i nya lägenheten. vi drack te och åt Kärleksmums. Det var trevligt att få "prata av" sig lite angående allt strul och så.


Men nu försvann en massa tid då vi egentligen skulle ha packa upp kartonger och så... fast det var det självklart värt! Men nu måste vi sätta igång!!

Av bambi - 7 december 2008 10:40

Jag är trött idag, har inte sovit så bra eftersom tjejen vi bytte med ringde igår kväll och var arg. Hon var först arg för att fläkten inte fungerade och att vi inte sagt nåt om det (vi tyckte att den var okej, men har inte tänkt på att man skulle tycka att fläkten var dålig). Så hon stod och stekte mat (det hörde jag i bakgrunden) och var jättearg eftersom det blev så osigt.


Sen så blev hon ännu argare och börjare skrika om datorn. Hon gillade inte alls att vi bråkade med hennes vänner. Hon var så arg och upprörd att jag inte fick säga nånting och sen slängde hon bara på luren, efter att ha hotat med att hon skulle "ställa till det ordentligt" för oss.


Tycker hon att vi bara snällt ska säga "okej, vi köper en ny dator för våra pengar", när vi inte har haft sönder den? Det enda vi gjorde var att flytta och nu har vi en dator mindre.

Av bambi - 6 december 2008 17:35

Som jag berättade tidigare så beställde vi en massa saker till hemmet igår. Vi beställde en ny stor och fin spegel till toaletten med matchande kroklist och rund badrumsmatta. Även en ny toalettborste med porslinskopp fick komma med till toaletten.


Sen blev det röda tofflor till mig som jag kan använda efter mina bad i vårt badkar (plus att det är ganska kallt om golven här).


En lång trasmatta 70 x 200 cm till köket och ett kopparfat som jag tänkte ställa badbomber på bredvid badkaret. Sen blev det även Batman - The Dark Knight på DVD!


Jag tycker att vi fick mycket för pengarna, så jag är supernöjd! :)

Av bambi - 6 december 2008 15:11

VooDolls är en liten docka som ger en extra kraft och energi i vardagen. Det finns mängder med olika dockor som har sina egna personligheter. Dom är supersöta och perfekta att ge bort som julklapp eller att stoppa ner i julstrumpan! :)


Jag fick hem fyra stycken VooDolls: Angel, Power Mum, Health Girl och Baby Charm. Jag har satt Power Mum på min skötväska  :)


Men nu lottar jag ut Health Girl bland mina läsare och det enda ni behöver göra är att kommentera. Glöm inte att skriva mailadress eller bloggadress. Jag drar en vinnare på måndag kl. 12.00

Av bambi - 6 december 2008 15:06

Vi ringde idag till dom som hade sönder min datorn (dom hade ner den när dom flyttade åt tjejen som vi bytte lägenhet med) och det verkar som om dom inte ska betala för den nu ändå.


Men som tur är så är man ihop med en jurist, så nu ska vi kräva skadestånd utav dom för en ny dator. Om dom vägrar betala så ska vi hyra en dator (som dom kommer att få betala för) för att vi ska inte bli lidande och vara utan dator bara för attd om drar ut på det hela. Sen ska vi skicka ärendet till kronofogden och om dom bestrider det så kommer det att komma upp till tingsrätten.


Sambon ska straxt ringa till dom igen och säga att det är så vi kommer att göra så får dom tänka över helgen annars hyr vi en dator på måndag.

Av bambi - 6 december 2008 13:30

Vi har hållt på och borrat här hemma och det gillar inte Zack. Han vrålskriker och gråter massor. Så jag ska nog gå ut och ta en promenad med honom medans sambon får borra...

Av bambi - 6 december 2008 10:32

Denna helg ska vi försöka komma iordning så mycket som möjligt. Vi ska sätta upp hyllor och tavlor och packa upp dom sista kartongerna. Jag tar kort sen så får ni se.


Vi gjorde en stor beställning från Ellos igår på mattor, spegel, mm. Visar det sen också. :)


Nu ska vi iväg till Prisextra och handla lite, bland annat grejer så att vi kan baka kärleksmums (längtar så efter dom!).


Vaknade först klockan 5 av att Zack låg i sin säng och "pratade"... "oooh" och "aaah". Sen somnade han om och började prata igen vid 08.30 så då gick vi upp. Det är ett väldigt trevligt sätt vakna (kanske inte vid 5, men sen vid 08.30 är det trevligt).

Av bambi - 5 december 2008 14:56

Vårkollektionen 2009 ska egentligen inte släppas förrän den 15 december, men den finns redan att boka hos flera webbutiker:


Sid and Sally

Country Dreams

FolkArt

Tintinstyle

Ajabajakids

Fashionabelle

Milk and Honey

Gucce


Några enstaka plagg ur kollektionen hittade jag även på Tradera redan!!!


Glöm inte att delta i utlottningen av fina barnkläder av märket Plastisock från TuffaTilda.se! Hela 3 stycken vinner = stora vinstchanser!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards