Alla inlägg under december 2008

Av bambi - 22 december 2008 20:28

hej, brukar läsa din blogg flitigt och gillar din blanding av kläder, bebis, hem mm. jag tror att vi bor nära varann och jag kan tipsa om att ICA aptiten säljer dr pepper och även vanilla och cherry coke..

god jul! /malin


Tack Malin men jag har redan hittat ett ställe som säljer Dr.Pepper, Solstrålen tror jag att det heter? 15 kronor för en 50 cl flaska (mycket bra pris!). Men jag blev så glad att du tänkte på mig och min kärlek till den underbara drycken! Dock är jag inte lika förtjust i vanilla och cherry coke, men det kan vara gott någon gång ibland (även Root Beer är gott). Tusen tack! Jag måste ha världens sötaste läsare! :)

ANNONS
Av bambi - 22 december 2008 20:24

Nu har jag äntligen dragit vinnaren i tävlingen om en stickad kudde från Grand Design från Sköna Rum. På lappen jag drog så stod det Pia! Grattis! Jag har mailat dig! (Ursäkta att det dröjde så..)


Linda som vann en Peasnuggle, jag har mailat dig men inte fått nåt svar!!


Nu kommer det vara lugnt med tävlingar ett tag i bloggen. Jag känner att dom tog mycket tid och jag vill inte att bloggen ska kännas som ett "jobb".

ANNONS
Av bambi - 22 december 2008 15:50

Hemma från en långlunch på Stadsmissionen. Zack hoppade från famn till famn. Malin är hemma över julen, men bor annars i Irland så det var verkligen trevligt att sitta och snacka och mysa ett par timmar.


Zack var på bra humör under hela långlunchen, men till slut började han gnugga sig i ögonen och då las han ner i vagnen. Det dröjde inte länge tills man såg detta, en sovande plutt med ett finger i munnen  :)


Av bambi - 22 december 2008 11:47

Igår kväll kom det instruktioner från en kompis via sms... så vi håller på och gör iordning oss för att luncha..


Igår kväll ägnade vi hela kvällen åt att packa upp dom sista flyttkartongerna eftersom flyttfirman ska komma förbi idag och hämta allihopa! Alla 65 stycken!


Det ska verkligen bli skönt att slippa hela detta lass med flyttkartonger. Dom tar ju en hel del plats! Det är himla smidigt när man kan hyra flyttkartonger av flyttfirman, det har vi gjort varje gång vi har flyttat.

Av bambi - 21 december 2008 19:14

Haha... riktigt häftig hemsida där han kommer fram till vem du tänker på. Han klarar av att lista ut Göran Persson, Leonardo Di Caprio och Hulken  :)

Av bambi - 21 december 2008 18:01

Nu under kvällen har jag packat upp kartongen som flyttkillarna trodde var tom eftersom den var så lätt, men den innehöll ju förstås mina kära torkade rosor!


Jag har sparat nästan varenda ros jag har fått dom senaste 10? åren och torkat dom och lagt dom på vårt vitrinskåp. Vissa av rosorna känner jag till och med igen! För jag har vissa minnen som "dessa gula rosor fick jag av en elev på skolavslutningen" och "dessa rosa rosor fick jag av Björns mamma" osv... Men självklart kommer jag inte ihåg vart jag har fått alla ifrån, men det är härligt att spara dessa rosor man har fått genom åren av omtanke och kärlek. :)

Av bambi - 21 december 2008 17:22

Idag fick Zack sin andra lilla smakportion. Han verkar gilla det även fast han ser ganska skeptisk ut på bilden. Han gapar och ler och sprattlar lite emellan försöken att få nåt i munnen. Det är potatis och palsternacka puré vi har börjat med!

Av bambi - 21 december 2008 16:17

En sak som jag har känt mig väldigt stressad över sen jag blev förälder är att hinna umgås med Zack så mycket som möjligt. Även fast det kanske inte märks på bloggen (eftersom jag skriver ibland att jag sover länge) så känner jag mig stressad över att ta vara på all hans vakna tid. Så när han vaknar på morgonen och "pratar" så känner jag att jag måste ta och vakna också och prata med honom... ta vara på varje minut av hans vakna tid.


Detta är förstås omöjligt, speciellt om man inte ska bli utbränd och speciellt nu när vi har hållt på och flyttat. Sist vi flyttade så hade vi packat upp ALLT på en vecka... nu har det gått tre veckor och vi har fortfarande kartonger kvar. Ändå har jag enormt mycket skuldkänslor över att jag har hållt på och först packat och sen packat upp istället för att umgås med Zack. Jag har lagt honom i hans babygym och sen jag har packat upp eller städat och så...


Jag har även skuldkänslor över att jag inte har läst nåt för honom. "Ska" man läsa för en 3-4 månaders bebis? Det känns som om man ska det... jag har inte läst en endaste saga för honom... Usch, jag hade ingen aning om att man kunde få så mycket skuldkänslor när barnen är så små.. trodde att det kom mer sen när man hade dom på dagis så länge och sånt...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se