Alla inlägg under december 2008

Av bambi - 21 december 2008 13:47

Jag känner mig nästan som Blodinbella nu när jag skriver ett sånt här inlägg i bloggen, men jag tycker att frågan är värd att besvaras med ett helt inlägg och jag vet att många utav mina läsare är intresserade av Odd Molly.


Hej!

Vilken online shop tycker du har bäst sortiment på Odd Molly som också funkar bra som webshop? Jag har inte hittat någon bra brukar köpa på blocketoch tradera mest men skulle vilja köpa helt nytt för att slippa vänta på att rätt storlek.


Du har underbart härlig stil!


// Amistres


Svar: Min favoritwebshop som säljer Odd Molly är helt klart AjaBaja. Dom har ett stort sortiment och man kan hitta många ovanliga plagg. Jag har t.ex köpt min mörkblåa Hoodly Knit Jacket (just den färgen har jag inte hittat någon annanstans) och min lila Smallville Long Cardigan.


Det enda som jag har att gnälla över när det gäller AjaBaja är att dom inte svarar på mail (har mailat dom två gånger utan svar). Men jag har alltid fått grejer snabbt och dom har ett bra sortiment. Här ser ni några exempel ur deras sortiment:Men jag har märkt att Odd Molly plaggen har blivit något billigare nu på Tradera! Inte alls samma hysteri som förut... är det låg konjukturen som har drabbat även Odd Molly?


Jag har fått ett par mail från några läsare sen jag la ut min mailadress under min presentation här på bloggen och det är verkligen jätteroligt! Mestadels har det varit frågor om Odd Molly och jag försöker svara så gott jag kan. Jag håller på och sammanställer en lista på webshoppar som säljer Odd Molly (har kollat igenom alla google-resultat när man söker på Odd Molly för att verkligen hitta alla!!). Det kommer snart!

ANNONS
Av bambi - 21 december 2008 12:26

Ullis, en tjej som jag har blivit lite kompis med via bloggen (vi har till och med träffats!), skrev ofta om roliga kontaktannons hon hittade (men nu var det många månader sen!). Imorse så roade jag mig också med att läsa roliga kontaktannonser i DN:


Kvinna söker man:


Efterlyser en gentleman om det överhuvudtaget finns någon som har civilkurage, som kan presentera sig ordentligt.

Får man intrycket att detta är en glad och positiv kvinna? Vågar man göra något "fel" inför henne...?


Charmig snickare, polis eller barndman, 37-45 år, med glimten i ögat, sökes för tvåsamhet av en kramig och kärleksfull kvinna, 50 år.

Oj, någon som vill få en dröm uppfylld..? Eller någon som verkligen vet exakt cad hon vill ha.


Letar du efter drömprinsessan, hoppa då över den här annonsen. Men vill du träffa en vanlig människa, fortsätt. Jag är 50+, trevlig, allmängbildad, ser bra ut. Jag är inte intr. av äventyr eller boende året runt på landet.

Det känns som om man får hela hennes livshistoria här med alla misstag hon har begått... nej, hon vill inte bo på landet igen...


Mångfasetterad kostnärinna, adlig, ex-modell, brunögd, brunett, sol i oxen, månen i skorpionen, 168 cm, L, normalvikt, söker en lång, livsglad själsfrände, ca 188-190 cm

Adlig? Vilken årstid lever hon på? Sen så är hon ganska så petig med 2 centimeters marginal där...


Man söker kvinna:


Seriöst, men finns det ingen söt, pigg och glad sjuksyrra som är singel? Finns du, så hör av dig. Jag har sökt med ljus och lykta efter dig.

Ännu en våt dröm?


Överst på önskelistan till tomten en kvinna, som kryper upp ur säcken, som är snäll, spontan, omtänksam och tycker om mig för den jag är, med alla fel och brister. Jag är 43/188/82.

Det är ju sött att annonsen är säsongsanpassad  :)


Lång, svensk, omtänksam, huslig, succérik men just nu konkursdrabbad reklamfotokille, 39 år, söker liten modelltjej, 18-33 år, för ett seriöst förhållande.

Bingo Rimér?

ANNONS
Av bambi - 21 december 2008 11:21

Ja, så här morgonen efter så känner jag att man kanske borde ha gått och sagt till redan vid halv tolv. För jag tror att dom slutade spela musik runt halv fyra. Men man ligger ju där och tänker "Ja, men nu måste dom sluta snart... ingen idé att gå upp och säga till." Som tur är så brydde sig inte Zack om musiken.


Men jag inbillar mig att dom som festade är i vår ålder för det var många många låtar som jag kände igen och som jag själv har i cd-hyllan (ja, på cd-skiva... nostalgi alltså). Vi fick lyssna på bland annat: en massa Michael Jackson, Macarena, What is love, mm. För visst kan man identifiera en människa genom vad dom spelar för musik.. i allafall i ungefär ålder? Men jag förstår inte hur några i vår ålder orkar festa och lyssna på så otrolig hög musik till halv fyra... det var ett par år sen jag orkade med sånt...


Man kanske skulle sätta på "What is love" på högsta volym nu på morgonen, grannen är väl inte så pigg så här dags?

Av bambi - 20 december 2008 23:25

En av grannarna har fest och spelar låtar som "Boten Anna", precis det man vill somna till... ska man bli en surkärring och gå och klaga... neee... feg är man och får försöka somna till dunka-dunka...

Av bambi - 20 december 2008 21:39

Nu kan Zack också!

Av bambi - 20 december 2008 17:31

Jag blev helt bestört när jag läste om en undersökning Kamratposten hade gjort! Dom frågade barn om vem dom helst ville bli tröstade av när dom är ledsna, mamma kom på första plats (40,9%) och pappa kom på femte plats!!! "Av ingen alls" kom på bättre plats än pappa till och med! Det lät verkligen hemskt! Jag hoppas verkligen att pappor tar del av undersökningen och tar sig en funderare om varför barnen har svarat som dom har gjort.


Jag hoppas verkligen att Zack får en bra relation med sin pappa och känner att pappa kan trösta honom lika bra som mamma.

Av bambi - 20 december 2008 16:39

Här kommer några bilder från gårdagens pokerfest. Vi var 12 stycken som spelade, jag åkte ut 3:a! Jag var big blind och hade 4-6 på hand när floppen visade 4-5-7 och då går den som leder all-in och jag synade... han har 6-9 och så kommer det ju förstås en 8:a och han får högre stege än mig!


Här ser ni mig (fast med en stor lampa i vägen...)

 


Några av våra pokerspelande vänner:


Katten Aslan tyckte att det var mysigt att ligga på datorn  :)


Vi åkte alltså hem runt midnatt och var inte borta så länge från plutten. Vi ringde och kollade läget en gång och då hade han precis somnat. Men sen vaknade han alltså igen straxt innan vi kom. Jag vet inte om han kände på sig att vi inte var där för annars brukar han aldrig vakna runt midnatt. Men annars så gick allt bra... han åt som han skulle och allt!

Av bambi - 20 december 2008 15:21

Nu är vi hemma igen! Allt gick bra för farmor att vara barnvakt. Zack blev lite gnällig på kvällen och sov bara 45 minuter och var sen vaken när vi kom vid midnatt.


Nu ska en kompis komma och hälsa på så jag hinner inte skriva så mycket just nu... berättar mer sen!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se