Alla inlägg under december 2008

Av bambi - 19 december 2008 14:34

Eftersom vi ska på pokerfest ikväll så har jag tagit på mig min favorit just nu: underklänningen från Odd Mollys Ink and Charcoal pilgrimsklänning, min rosa Everyday Long Cardigan, ull strumpbyxor, raggsockor och pärlhalsband från Katts of Sweden.


Ikväll ska alltså Zacks farmor vara barnvakt medans vi är på festen. Sambon ska vara nykter, så jag borde kunna ta och koppla av och bara ha kul. Sambons föräldrar är nog dom som jag litar på mest att kunna ta hand om Zack (efter sambon och mig själv förstås), jag har ju bättre kontakt med dom än mina egna föräldrar (ni som följer bloggen vet hur det är mellan mig och min mamma...). Så det är skönt att det är med farmor Zack ska vara första gången vi båda är ifrån honom.


Hoppas bara att allt ska gå bra, vi kommer att vara bara 5 minuters bilfärd ifrån honom så även det känns bra. Men jag kan ju sakna honom bara han sover ett par timmar och gå in och kolla till honom en massa... hur ska det då kännas att först vara flera timmar ifrån honom och sen kommer han att sova när vi kommer.... vilket betyder att jag inte kommer träffa honom på ett halvt dygn eller nåt!


Hur ofta tror ni att jag kommer att tänka på honom under kvällen? Hur mycket tror ni att jag kommer att prata om honom med andra? Dom flesta som kommer att vara på festen har inga egna barn... Usch.. jag kommer nog inte vara den roligaste på festen ikväll...

ANNONS
Av bambi - 19 december 2008 12:01

Jag sov till klockan 11 idag, var så otroligt trött!


Idag ska vi iväg till sambons gamla hemstad där vi ska på pokerfest hos några vänner. Älsklingen ska vara nykter och köra så får jag dricka lite för ovanlighetens skull. Zacks farmor ska passa honom så jag har pumpat ur mjölk... kommer jag att överleva 4-5-6 timmar (vad det nu blir) utan honom..?


Vi gjorde en skadeanmälan till vårt försäkringsbolag för ett tag sen och vi fick besked om att dom skulle ersätta vår skada med 2500 kronor. Vi ville ju ha 3000 kronor, så det var ju inte långt ifrån! Men så är det ju förstås självrisk på 1200 kronor. Så älsklingen ringde igår och sa det... då började hon tjabbla om att dom skulle kontakta sitt försäkringsbolag och se om dom kunde få självrisken betald av det osv... Kommer vi någonsin få några pengar av dom?? Jag undrar om dom väntar på att vi ska ge upp eller nåt...


I allafall så har älsklingen köpt en ny dator... han har tjatat om en ny dator ett tag så jag tar hans gamla så får han en ny istället (visst är jag snäll?). Så han ska hämta datorn imorgon så då slipper vi slåss om denna enda dator!


Igår så tjuvstartade vi lite med smakportioner. Egentligen är det två veckor kvar tills man "ska" börja med dom, men vår BVC-sköterska sa att man behöver inte hålla så exakt på det och att vi kunde börja lite tidigare om vi ville. Det är inte så att det händer nåt natten till deras 4-månaders dag som gör att NU kan dom äta smakportioner. Så Zack fick ungefär en halv tesked potatis och palsternacka puré igår. Dom säger att dom där första smakportionerna brukar åka in och ut 10 gånger, men här åkte det kanske in och ut 2-3 gånger sen åkte det ner. Men så är ju Zack inte den som brukar tackar nej till mat! :)  Han verkade tycka att det var roligt också... han log en massa  :)


Nej, nu ska jag ta mig ett varmt bad! Glöm inte att vara med och tävla om den fina stickade kudden från Grand Design från Sköna Rum!

ANNONS
Av bambi - 18 december 2008 18:13

Vinnaren av en söt Peasnuggle från Lekvira blev: Linda som ville ge den till sin gudson Melker. Grattis!


Vinnaren av den ekologiska tröjan från Nanoou från Ecoloco blev Sofia och klänningen blev Jempajenny. Grattis till er båda!


Ni kan fortfarande tävla om den fina stickade kudden från Grand Design från Sköna Rum. Den tävlingen avslutas imorgon och ni behöver ingen blogg för att delta! Tävlar gör ni här!

Av bambi - 18 december 2008 14:15

Bluebox har hur många roliga saker som helst, vad sägs om en mjukis-pepparkaksgubbe (49 kr för den lilla och 99 kr för den stora), lyxig choklad, en blommig brödrost eller tofflor man kan värma i micron? Men allra bäst är nog deras presentinslagningstjänst där man kan få presenterna/julklapparna inslagna och med ett hälsningskort med ett personligt meddelande! Man kan även välja om Bluebox ska skicka presenten/julklappen direkt till den som ska få presenten/julklappen (och då skickas inga prisuppgifter med)! Det går nog inte att göra julklappsshoppingen enklare! :)


Du hittar fler julklappstips här.

Av bambi - 18 december 2008 13:53

Här är en av bilderna från när jag var och kikade på nya Odd Molly kollektionen. Denna klänning är nog min favorit. Den heter Missing Dress #915 och har ett fint knytband i ryggen. Jag tyckte att den satt väldigt bra, man får en fin figur i den. Den finns även i rosa och rött och kostar 1800 kronor. Den väcker verkligen starka ha-begär!

Av bambi - 18 december 2008 13:51

Så här står det när ungefär varannan bil kör förbi skylten som finns i närheten av vårt nya hem. Den blinkar och så står det "Du kör för fort"... ajaj... tänk va mycket böter och indragna körkort det skulle bli om det stod en polis där istället....

Av bambi - 18 december 2008 11:25

Idag kom två presentkort från Gratis MakeUp, detta är första gången jag får presentkort, jag är inte direkt som dom stora bloggarna som druknar i presentkort. Men jag vet att jag hade valt att få presentkort på The Body Shop men när jag kollar så gäller presentkorten på Kicks. Jippe tänker jag, ännu en sak som ska strula (ja, men det känns ju som om varenda liten grej ska strula just nu... även om detta verkligen var ett väldigt litet bekymmer egentligen...) men sen kommer jag på att jag behöver snart en ny mascara och man kan ju köpa min älsklingsmascara på Kicks... så då gjorde det ju inte så mycket ändå... Love my Helena Rubenstien mascara  :)

Av bambi - 18 december 2008 10:28

 • Tävlingen om en fin Peasnuggle från Lekvira kl. 12.00
 • Tävlingen om ekologiska kläder från Nanoou från Ecoloco kl 18.00

 • Och missa inte tävlingen där man inte behöver ha en blogg för att delta:

  Tävla om en stickad kudde från Grand från Sköna Rum fram till fredag kl. 14.00


  Nu ska jag ta en Dr.Pepper och så bada Zack!

  Presentation

  Omröstning

  Vem är Zack mest lik?
   Mig
   Sin pappa
   Ingen av oss
   Båda
   Vet inte

  Fråga mig

  0 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31
  <<< December 2008 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Följ bloggen

  Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Blogkeen
  Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se