Alla inlägg under december 2008

Av bambi - 17 december 2008 22:30

Har inte kunnat blogga så mycket under kvällen eftersom älsklingen har suttit vid datorn. Det är inte lätt för två datanördar att dela på en dator och egentligen är det ju älsklingens dator... vi får nästan slåss om datorn  ;)


Vi får se hur det blir med ny dator och allt det där, får kanske snart ringa till dom som hade sönder min dator och tjata... känns bara lite jobbigt att hålla på och tjata när vi inte har gjort något fel... och så sitter vi här med en dator mindre.


Annars så är det som händer att vi kanske ska ha barnvakt för första gången i helgen. Vi ska nog på pokerfest på fredag och då ska nog Zacks farmor vara barnvakt ett par timmar. Han har träffat henne flera gånger och har till och med somnat på henne en gång, så han känner sig nog ganska så trygg med henne. Och så ska jag pumpa ur lite så att hon kan ge honom på kvällen. Jag hoppas att det ska gå bra... men det känns ju lite pirrigt.

ANNONS
Av bambi - 17 december 2008 15:11

Var förbi apoteket och hittade detta set med dagkräm, nattkräm och ögonkräm för bara 159 kronor. Superbilligt. Jag brukar annars använda Dermalogicas Skin Smoothing Cream, men i dessa tider då vi måste spara så får jag ta och testa L300 och se om den kanske är lika bra.


Glöm inte alla tävlingar som är igång med så otroligt fina priser:


ANNONS
Av bambi - 17 december 2008 12:17

Ulrika Sandströms kollektion finns nu online med gratis frakt och 30% rabatt på alla sina klänningar under december. Kanske kan bli en bra julklapp till dig själv (som sedan kan användas på nyårsfesten)?


Du hittar fler julklappstips här.

Av bambi - 17 december 2008 11:47

Sköna Rum är en härlig inredningsbutik på nätet med allt från doftljus, kuddar och delikatesser! Nu sponsrar dom denna tävling med en stickad kudde från Grand Design, värde 399 kronor. Vinnaren får välja mellan en blå eller röd kudde.


Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är att gå in på Sköna Rums hemsida och svara på följande frågor:


1.) Var kommer Sköna Rums ekologiska produkter ifrån?

2.) Den balsamvinägern som har lagrats längst (som Sköna Rum säljer), hur länge har den lagrats?

3.) I vilket land tillverkas smyckena från Ziz Design?


Skriv dina svar i en kommentar till detta inlägg (jag publicerar inte kommentarerna förrän tävlingen är avslutad), glöm inte att skriva din mailadress. Jag drar en vinnare av dom som har svarat rätt på alla tre frågor på fredag klockan 14.00 Lycka till! Och tusen tack till Sköna Rum som har sponsrat denna tävling med ett sånt otroligt fint pris!


Av bambi - 17 december 2008 10:08

Denna natt var en av våra "värre" nätter. Vi satt och kollade på film igår kväll, The Hills Have Eyes (läskig) och Zack vaknade då runt midnatt... vilket han aldrig brukar göra. Så han blev kanske störd av filmen? Jag fick tillslut amma honom för att han skulle sluta gråta. Han grät nog så mycket för att han var så trött och hade blivit väckt.


Sen gick vi och la oss och jag hörde att han vände och vred lite på sig. Sen vaknade han igen vid 02 och grät en massa. Eftersom han hade ätit två timmar tidigare så försökte vi trösta honom bara, först i hans säng men tillslut så blev det ju så plågsamt att höra sin älskade bebis gråta så mycket så vi tog upp honom och kramade om honom. Till slut lugnade han ner sig och vi la ner honom i sin säng. Sen vaknade han vid 09 imorse.


Men han brukar aldrig vakna och gråta så på natten... usch, det är verkligen jobbigt att höra sin älsklade plutt vara så ledsen... riktigt plågsamt! Sen vet man inte hur man ska göra, ska man plocka upp honom, ska man inte...osv... men det gick ju inte att bara ligga och lyssna på honom! Kände mig verkligen tvungen att plocka upp honom och bara krama om honom. Men då lugnade han ner sig, så det var ju bra  :)

Av bambi - 16 december 2008 18:23

Älsklingen klarade sig hem men ringde efter mig när han var här utanför för han hittade ingen parkering. Så jag fick snurra runt ett tag men hittade inte heller någon parkering. Det är verkligen hopplöst att hitta parkering så här dags i innerstan. Så jag fick ställa mig lite otillåtet, precis efter ett övergångsställe men innan P-skylten. Blääää... hoppas att vi inte får böter.


Nu är älsklingen iväg och köper pizza och hämtar ut paket. Jag ska senare ikväll eller senast imorgon starta en ny tävling där man inte behöver en blogg för att delta (jag vet att det är många som efterfrågar det) och priset är en jättefin inredningsdetalj kan jag avslöja!!!

Av bambi - 16 december 2008 16:38

Nu sitter älsklingen i vår bil och kör hem den från verkstaden. Det är hans första tur ensam, han fick ju körkort i fredags. Han var ganska nervös och även jag blev nervös... men det ska nog gå bra. Vet bara inte om han hittar eftersom han inte är van vid att köra i stockholm... han övningskörde och körde upp i sin gamla hemstad.


Men jag minns hur det var när jag körde helt ensam första gången... det var ju så ovant att inte ha någon bredvid sig i bilen. Att inte ha någon att fråga om hur man ska göra och så. Men det är så man lär sig mest, att klura ut själv hur man ska göra.


Men jag minns också pirret i magen och oron att man ska göra nåt fel, bryta mot någon regel som man har glömt eller missa någon skylt. Jag kunde noja över sånt i flera dagar... trodde att någon polis såg mig bryta mot någon trafikregel och att jag skulle få hem ett brev där dom krävde tillbaks mitt körkort... haha  :)

Av bambi - 16 december 2008 15:31

Nu när vi har flyttat så har vi faktiskt fått alla tv-kanaler, och då menar jag verkligen ALLA! Vi har allt från "The God Channel" till "Al Jazeera". Så jag har suttit och kollat lite på film idag. Djävulen bär Prada och Ice Age 2. Båda helt okej filmer.


Men när man har så många kanaler så går all tid åt att bläddra bland alla kanaler för jag tänker hela tiden att det kanske går nåt ännu bättre på en annan kanal... och så sitter jag coh bläddrar fram och tillbaka mellan kanalerna.


Men jag ska inte klaga... det är jättetrevligt att ha en massa roliga tv-kanaler. Zack gillade verkligen Ice Age 2, han pratade en massa med tv:n medans vi satt och kollade på den  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se