Direktlänk till inlägg 1 januari 2009

Nytt år - ny kategori

Av bambi - 1 januari 2009 21:32

Namnet på bloggen referar ju till vardagens små mirakel och det är ju lite grann det bloggen ska handla om (hade jag tänkt). Jag tycker att ibland har bloggen svävat lite väl långt bort från det (även fast jag oftast försöker skriva mest om positiva saker). Så jag tyckte att jag kunde inleda det nya året med en ny kategori här på bloggen: Dagens mirakel.


Jag hoppas även kunna inspirera andra att skriva eller åtminstonde tänka på allt det positiva man har i livet, även dom små sakerna.


Dagens mirakel: En kopp varmt te i soffan tillsammans med min underbara familj. Finns det något mysigare när det är 5 minus grader ute?

 
ANNONS
 
Daniel

Daniel

1 januari 2009 21:39

Härligt mirakel!

http://danielfagerholm.webblogg.se

 
Emelie

Emelie

1 januari 2009 23:56

Så har jag läst igenom en massa! Och himlans glad är jag för det har väl ca 10 extra fönster uppe nu med bebiskläder och allt möjligt, tackar tackar!

Tänkte även fråga hur det gick till när du fick gå in på BB och kolla? Ringde du till sjukhuset och bad om en tid eller hur gick det till?

Trevlig kväll

http://mellemus.blogg.se

 
Loa

Loa

2 januari 2009 01:29

Härligt med vardagens alla små mirakel!
Du är förresten miljöutmanad på Ecolocobloggen.

Glada nyårshälsningar

http://ecolocobloggen.blogspot.com

 
FAMILJELIV

FAMILJELIV

2 januari 2009 09:07

god fortsättning på det nya året och jag önskar dig allt gott! Kram

http://www.pensel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se