Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

For the record

Av bambi - 2 januari 2009 12:14

Jag kikade lite på Britney Spears dokumentär 'For the record' som gick på 4:an nyss. Jag missade den sist den gick, men det är som är bra med mellandagarna är alla repriser som går så att man kan se allt man har missat.


Dokumentären var väldigt öppenhjärtlig och ärlig. Helt klart sevärd!


Jag har tidigare hört att Britney har mycket humor och i dokumentären fick man se henne skoja väldigt mycket med sina vänner och familj.


Det är nog bra att man får se en annan bild av henne. En bild som hon själv väljer att visa upp. Bilden som papparazis och skvallertidningar visar upp är ju inte riktigt den hon har valt själv. Men jag tycker synd om henne, hon verkar nästan vara en fånge i ett fängelse... hon kan inte göra allt hon skulle vilja göra, hon känner stor press på att vara duktig hela tiden och hon får aldrig vara ifred. Det är inte lätt att vara kändis...

 
ANNONS
 
Agnieszka

Agnieszka

2 januari 2009 13:11

Jag tycker hon är helskön. Visst har hon gjort mkt dumheter men vem har inte det lixom=)

kram

http://agnieszka.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se