Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Tjockis

Av bambi - 2 januari 2009 13:00

 
ANNONS
 
Ingen bild

olivia

2 januari 2009 16:43

Nä fy va taskigt konstigt att barn får ätstörningar,för att föräldrarna kallar det för så hemska saker,,barn ska ju vara så det e bara mysigt,,nä sett stopp för sånt trams.Bläääää

 
bambi

bambi

2 januari 2009 16:47

Haha... ja.. om du inte förstod att jag menar "tjockis" på ett kärleksfullt sätt och att jag tycker att han är gullig så är detta nog första gången du besöker min blogg. Jag ser inget fel med att han är lite småtjock, annars skulle nog inte min blogg översvämmas av bilder av honom. Jag tyckte att just dessa bilder var söta eftersom han såg lite extra tjock ut på dom.

http://bambi.bloggagratis.se

 
Micaela

Micaela

2 januari 2009 18:24

Zack är otroligt söt när han ler (det är han i och för sig på alla bilder du lägger ut). Och perfekt baby-rund skulle jag säga :) God fortsättning på det nya året!

http://micaelasanteckningar.blogspot.com

 
Detaljer

Detaljer

2 januari 2009 21:11

Zack är otroligt lik dig!!
Jag tycker oxå att "tjockisbebisar" (vet att du förstår mitt ordval...) är hur gulliga som helst.
Heja Zack!

http://www.detaljer.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se