Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Bytte nästan lägenhet med Sonja Alden

Av bambi - 2 januari 2009 13:03

Jag såg reklam för en jul-cd-skiva med bland annat Sonja Aldén. Då kom jag på att jag inte hade berättat i bloggen om att vi höll på att byta lägenhet med henne förut. Men det var lite över 3 år sen när vi höll på att byta lägenhet förra gången. Så detta var innan hon var med i melodifestivalen och blev så känd.


Men vi bytte aldrig lägenhet med henne. Men vi var hemma hos henne och jag såg bland annat nån guldskiva som hon hade fått för att ha medverkat på en av Shirley Clamps skivor (tror jag att det var...).


Hon var otroligt positiv och glad. En pratgladare person har jag nog inte träffat heller. En aån himla utstrålning! Så jag förstår verkligen att hon har slagit igenom... för jag tror att alla som träffar henne faller pladask för henne  :)

 
ANNONS
 
Mikaela

Mikaela

2 januari 2009 21:31

Oh vilken söt liten bebis... bra blogg oxå!

http://www.mikaelahamze.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se