Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Nya signaler

Av bambi - 2 januari 2009 15:22

Zack har börjat låta annorlunda på natten när han är hungrig. Istället för att gny lite som han gjorde förut så sätter han igång och "pratar" väldigt högt och ljudligt (se videoklippet om ni inte förstår vad jag menar). Detta har resulterat i att jag inte riktigt har förstått om han är hungrig eller om det är något annat han vill. Men efter ett par nätter så har jag förstått att han menar att han är hungrig. Men konstigt att ändra signal så där... det förvirrar en väldigt mycket. Precis när man tycker att man förstår sig på ungen så tar han och ändrar på det?


Sen har Zack även börjat vakna en gång extra på natten. Från lyxen att vakna en gång runt 03-04 och amma honom så vaknar han nu en gång runt 00-01 och sen en gång till runt 05-06.


Jag vet inte vad dessa förändringar beror på, kanske att han är lite förkyld just nu? Nåja, han fyller snart 4 månader och då ska han få börja äta lite gröt på kvällarna och då kanske kan sover bättre  :)

 
ANNONS
 
Helen

Helen

2 januari 2009 15:40

jätte söt unge :)

http://heleeens.devote.se

 
Ingen bild

Linda

2 januari 2009 18:43

Har för mig att de kan bli mer oroliga i sömnen när de är runt 4 månader. Ju äldre de blir, ju mer medvetna blir de ju om sin omgivning. Kanske har han någon tillväxtperiod... Men söt är han ändå :)

 
Dante

Dante

2 januari 2009 20:01

Jag har inga tankar alls om hans ändrade sovvanor, men däremot måste jag säga att han är så söt så! Ser riktigt skönt ut.

http://dante.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se