Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Min svärfar är en hjälte

Av bambi - 2 januari 2009 16:32

Mina svärföräldrar tycker om att åka skridskor på mälaren på vintern. Dom är duktiga och har alltid med sig isdubbar och lina. Idag var dom ute och åkte tillsammans med min sambos syster och hennes kille. Sambons syster och kille ser hur en kille ramlar av en isjakt (en båt som åker på isen) och fastnar med sin munkjacka. Dom ropar efter svärfar som har linan och ringer SOS. Svärfar kastar sig i vattnet och drar upp killen. Dom börjar med hjärt och lungräddning men får inte igång andning. Så dom vet inte om killen klarade sig. Det lät riktigt läskigt!


Svärfar hann vara i vattnet i ca 5 minuter så han var riktigt frusen nu. Dom övriga var lite chockade (så klart).


Ni kan läsa om händelsen i dagens tidning här, även aftonbladet och DN har skrivit om det bland andra olyckor på isen idag.

 
ANNONS
 
Micaela

Micaela

2 januari 2009 18:49

Vilken vardagshjälte! Jag hörde faktiskt om det här på radionyheterna innan jag såg det på din blogg. Verkligen imponerande gjort av din svärfar. Jag tror inte det är så många som skulle hoppa i iskallt vatten bara sådär.

http://micaelasanteckningar.blogspot.com

 
Linda

Linda

2 januari 2009 19:05

En riktigt hjältemodig insats! Hoppas att den drabbade klarar sig, och att din svärfar återhämtar sig snart.

http://chagak.blogg.se

 
Therese - Eira min ögonsten

Therese - Eira min ögonsten

2 januari 2009 19:12

Ojdå! Vilken hjälte han är! Verkligen tufft att kasta sig ner i vattnet!

Hoppas killen klarar sig!

http://eiraheidemo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se