Direktlänk till inlägg 3 januari 2009

God morgon

Av bambi - 3 januari 2009 13:36

God morgon! :)


Fast det är väl snart eftermiddag. Jag sov unegfär 12 timmar under natten, vet inte varför jag var så trött.


Hon som vi bytte lägenhet ringde igår kväll 21.40 och undrade om det fanns ett till telefonjack i lägenheten. Det var 5 veckor sen vi bytte lägenhet, ska vi aldrig bli av med henne?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

3 januari 2009 13:46

eeeh kan hon inte kolla efter det själv? Hon verkar vara rätt skruvad! Hur har det gått med datorn? Och har hon fått räkningen för städningen :-D den måste gjort henne glad!

 
Malin

Malin

3 januari 2009 13:49

Byta lägenhet, herregud va häftigt?

Jobbigt att ringa så långt efteråt, det är ju lite knasigt. Hittar hon inget jack så finns det ju inget? Det var väl inte så svårt?

Tack för din kommentar, roligt att du tyckte om min blogg också! Du får supergärna lägga till mig också. =)

http://moolin.se

 
bambi

bambi

3 januari 2009 13:50

Stina: Det verkar inte som om hon har fått någon räkning, för det ahde vi nog hört. Vi väntar fortfarande på pengar för datorn, vi ringer nog dom (hennes kompisar) efter helgen. Men snart skickar vi nog in ett krav till kronofogden.

http://bambi.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

3 januari 2009 19:54

hmmm har hon inte ögon i skallen? Jag menar hittar hon inte nåt mer telefonjack så finns det väl inget? *skruvad*

http://chagak.blogg.se

 
trollpackan

trollpackan

4 januari 2009 08:16

Hmmm...hon kanske söker kontakt på något sätt? Hon har kanske ingen annan att prata med?
Ett jacket kan ju inte vara så svårt att hitta om det finns menar jag...det behöver man ju inte ringa om...

http://trollpackan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se