Direktlänk till inlägg 3 januari 2009

Ja, han är pappa till mitt barn

Av bambi - 3 januari 2009 13:42

Ja, det stämmer... killen med blonderat långt hår (med så fin utväxt) och vita linser är far till mitt barn. Som tur är så ser han inte ut på detta vis längre... eller "tur" kanske man inte kan kalla det... för om han hade gjort det så skulle det nog inte ha blivit så många barn gjorde här...


För er som inte regelbundet följer bloggen så finns det lite nyare bilder på min sambo här och här. Bilden här ovan är lite över 10 år gammal... och vi har varit tillsammans i snart 7 år... ville bara påpeka det!

 
ANNONS
 
Fru Evelina

Fru Evelina

3 januari 2009 14:18

haha om det hjälper något så kan jag ju berätta att EXAKT den frillan har fredrik också haft haha! MEN, även det innan vi träffades THANK GOD! =)

kram

http://evelinas.blogg.se

 
Malin

Malin

3 januari 2009 14:20

SKRÄMMANDE tanke. Min man var ungefär likadan, fast han hade fläts.. Eou

http://moolin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se