Direktlänk till inlägg 3 januari 2009

En dröm...

Av bambi - 3 januari 2009 20:40

 

Maya Beach - där dom spelade in filmen The Beach


Jag läser Alexandra Pascalidous blogg om hur hon är mammaledig i Thailand just nu. Tänk vilken lyx! Det skulle verkligen vara en dröm.. att få vara mammaledig i Thailand ett par månader.


Vi var i Thailand i december 2003 (tänk, 5 år sen! va tiden går fort!) och det var verkligen underbart. Trevliga människor, god mat (även fast jag blev magsjuk!) och så otroligt fin natur.


Vi backpackade runt i Thailand och snorklade massor. Åh, va jag längtar tillbaka när jag tittar på våra foton. Och tänk att jag tyckte att jag var tjock då... jag skulle vara överlycklig för den kroppen just nu...


P.S Gud va jag älskade denna bikini av märket Speedo. Den slet jag ut ordentligt!

 
ANNONS
 
Agnieszka

Agnieszka

3 januari 2009 21:18

Ja inte var du tjock på den bilden!
Om man endå varit sådär smal...
kramar

http://agnieszka.blogg.se

 
Ingen bild

Linda fd bakspegeln

3 januari 2009 23:31

Ja Thailand är underbart minst sagt! Jag och min sambo åker dit i mitten av mars för två underbara veckor av sol,kärlek och dykning. Ska bli så underbart.

Zack har verkligen godiskinder-han är så söt så man ler stort när man ser bilderna på honom:) Gosunge!

Kramkram

 
jossan

jossan

4 januari 2009 00:57

åh på den stranden har jag varit 2 ggr ;-D underbar!

ps. japp, det är jag som var på teneriffa också i april... jag har läst din blogg sen dess och kommenterar ibland så det är nog inte konstigt att du ramlat in hos mig igen :)

http://jossansnya.blogg.se

 
Kikki

Kikki

4 januari 2009 18:36

Om Du tycker Du va tjock där så skulle jag vilja se vad smal är för nåt :)
Jag ska avsluta min mammaledighet med Thailand i 6-7 veckor, skönt, men det känns långt till november nu :/

http://minbubba.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se