Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

4 månaders gränsen

Av bambi - 4 januari 2009 12:00

Idag är det det storslagna 4-månaders dagen. Natten till idag hände nåt magiskt inom Zacks mage som gör att han kan äta annat än modersmjölk (jag är ironisk för att alla är så himla noggranna med att inte ge sina bebisar några smakportioner förrän på dagen då bebisen blir 4 månader).


Vi har förberett oss för denna dag med att frysa ner urpumpad mjölk i istärningspåsar (ett tips!) för att enkelt kunna tina upp små portioner och blanda med annat. Idag blir det potatis, eftersom vi själva ska äta lövbiff och potatis till lunch.


Jag återkommer med rapport om hur det gick...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

5 januari 2009 10:38

Visst är det lustigt med alla sådana där som är riktiga förståsigpåare? Mina barn borde det vara allvarliga fel på eftersom de alla fick smakportioner innan 4 månaders ålder...

 
Anneli

Anneli

5 januari 2009 13:51

Hejsan! Ja visst är det knepigt, 4 månader och DÅ kan våra små äta annat! Jag hade dock tänkt att vänta tills våran goding blir minst 6 månader!
Började när storbarnen var 4, så inget fel med det. Jag Vill bara vänta med Vidar!
Hoppas ni har en härlig dag! Kram Anneli

http://bettyboop.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se