Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Det nya året påverkar även reklamen

Av bambi - 4 januari 2009 17:26

I början av varje år så ser man en massa reklam om gymkort och pulverdieter. Varför? Jo, på grund av alla som har gett det som nyårslöfte ska bli påverkade och påminda.


Det blev inga nyårslöften för min del detta år... Och när det gäller diet så blir det ingen förrän jag slutar amma. Då blir det kanske Cambridgekuren som jag körde tidigare, den funkade för mig. Men det är så olika vilken sorts diet som fungerar för olika personer... Men om ni är intresserade så kan ni kika på kategorin: Cambridgekuren & viktminskning  

 
ANNONS
 
Moomz

Moomz

4 januari 2009 18:37

Vart i Hornstull köper du dina Cambridge produkter? (Läste lite i dina gamla inlägg) och hur mycket kostar en veckas förbrukning?

Kram Amanda

http://momos.blogg.se

 
bambi

bambi

4 januari 2009 19:10

Amanda: Jag köpte det hos Viktklubben (se http://www.viktklubben.nu/) och det kostade 450 kronor för en veckas ranson. Men du behöver knappast gå på diet, du är ju superfin!!

http://bambi.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

4 januari 2009 21:25

Har just slutat amma o ska börja "kura" snart igen. Sist tappade jag 7 kg ganska fort o hoppas detsamma + mer nu :)
Har du hållt din vikt sen efter (förutom graviditeten?)

http://perla08.blogg.se

 
Breezie

Breezie

5 januari 2009 09:22

Jag har inte heller nått nyårslöfte. Det blir bara en press och man tröttnar till slut. Jag har också provat Cambridgekuren och det funkade på mig. Jag saknade att få tugga vet jag. Nu ska jag satsa på samma mat som vanligt fast mindre potioner och mer motion få se hur det går ;)

http://breezie.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se