Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Zacks lunch

Av bambi - 4 januari 2009 17:55

Jag lovade att visa er hur det gick med Zacks lunch och här kommer det!


1.) Isbiten av bröstmjölk las i en liten burk för att tina. (Detta gjordes imorse)


2.) Vår lunch bestod av bland annat kokt potatis. En bit potatis las i en vitlökspress och pressades ner bland mjölken. Sen var det bara att röra om och känna efter så att det var bra temperatur.

3.) Zack fick i sig ca 4 skedar med purén! Fast hälften hamnade nog runt munnen och på haklappen.


4.) En nöjd och glad Zack, som sekunder efter detta kort är taget spyr upp allt han åt!


Men detta var inte Zacks första smakportion, det var snarare hans tredje. Men första gången som vi gör hemmagjord puré. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linn

5 januari 2009 08:01

Han är så gullig er lille Zack. Ser allltid lika nöjd och tillfreds ut.:)

Vet inte om du hört talas om larmen om olika farliga plaster? Själv blev jag chockad och ledsen när jag upptäckte att tallriken och skeden som jag använde till min dotter, från Babybjörn var av den absolut farligaste! Här finns det bra beskrivet:
http://ekoblogg.blogg.se/2008/october/farlig-plast.html
Finns även ett jätteintressant tv-inslag från amerikansk tv, som fick alla glasflaskor i USA att säljas slut i affärerna. Folk slängde alla sina farliga plastflaskor, med all rätt...
http://www.divinecaroline.com/article/22178/47688-video--plastic-water-bottles-safe
medan t ex kanada har totalförbnjudit den farliga plasten för bebisar ÖKAR EU mänden som är tillåten, trots att tex Sverige protesterade mot det.:(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se