Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

Nu bär det iväg till IKEA

Av bambi - 5 januari 2009 10:52

Jag sov inte alls bra inatt på grund av den läskiga filmen. Usch, såg ni också den? Läskig!


Idag ska vi bege oss iväg till IKEA och handla lite nödvändigheter till lägenheten. Alltid när man flyttar är det grejer som inte passar eller saker som fattas så det blir alltid att köpa en massa nya grejer. Så vi ska bege oss dit idag... vi tänkte att vi åker dit en måndag förmiddag.. då är det kanske inte så mycket folk? Sen så har ju IKEA så att man får 50 kronor i presentkort för varje 500-hundring man handlar för... så det kan vara bra och utnyttja det erbjudandet! :)


14 nya kommentarer när jag loggade in nu, så kul!!... får ta och svara på alla efter IKEA!  Ha en bra dag!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anki

5 januari 2009 11:08

Jo, jag såg filmen men förstår inte hur du kan tycka den var läskig? Ojoj, blev otroligt besviken iaf. Läste ju din blogg innan filmen visades på 4an och trodde den skulle vara en höjdarrulle. Ha! ;)
Men nu vet jag. Det du gillar ska jag strunta i att se :D
Tur vi inte alla gillar samma.

 
tingeling

tingeling

5 januari 2009 11:11

Stod i tidningen att det var en drama - precis vad jag ville ha. En film att gråta till. Tittade en halvtimme sen gick jag och la mig i sängen med datorn och en riktig drama!

http://vardaghostingeling.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

5 januari 2009 16:00

Anki: Jo, jag tycker den är jätteläskig! Men den var inte lika läskig med alla TV4s avbrott...

http://bambi.bloggagratis.se

 
Nina

Nina

5 januari 2009 21:39

det va så lite så, roligt att läsa din blogg och om Zack.. =)
ja visst är det sååå härligt då dem ler =)
jätte fin lundmyr dress han har! såg jätte mysig ut!

http://www.modesida.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se