Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

Vår dag på IKEA

Av bambi - 5 januari 2009 15:06

Jag hade ju helt fel angående antalet människor på IKEA. Inte tänkte jag på att det var klämdag idag, sånt tänker man ju inte på när man är ledig... Det var ju smockfullt med folk! Men plutten var glad ändå i sin bärsele, inte ett endaste gnäll under hela turen till IKEA! Lampavdelningen var förstås en favorit...


Det var en del som var utplockat, vi fick inte tavellisten i rätt färg och skostället som vi skulle ha fanns bara ett kvar och det var i rött...  :( 

 


Efter ett tag så somnade till och med plutten i bärselen...  

 
ANNONS
 
Kikki

Kikki

5 januari 2009 15:32

Hon passar så himla bra i sin Levisbody :)
Vet dock inte vart man köper dem..
Jag får önska Dig och Din familj detsamma :)
Kommer följa Dig i år också!
Kram

http://minbubba.blogspot.com

 
Agnieszka

Agnieszka

5 januari 2009 16:15

Ohh så skönt det ser ut att hänga där på magen!

http://agnieszka.blogg.se

 
Ingen bild

jessica

5 januari 2009 16:21

haha gud vilken komisk bild på dig, du ser ju helt förkrossad ut! du borde bli skådespelare :D

 
Therese - Eira min ögonsten

Therese - Eira min ögonsten

5 januari 2009 20:30

Vad tråkigt att det var så utplockat.. Det var det på vår IKEA med när vi skulle handla.. Och det är extra jobbigt när man har 5 mil dit och ingen bil :(

http://eiraheidemo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se