Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

Test av värmeljus/teljus

Av bambi - 5 januari 2009 16:18

Älsklingen är lite sur över att jag envisas med att använda dyra Partylite ljus (12 st. för 85 kronor) så nu när vi köpte billiga värmeljus (40 st. för 37 kr.) så vill han testa dom mot dom dyra ljusen. Vem vinner striden? Resultatet kommer om ca 6 timmar... (fast jag tycker egentligen inte att man kan jämföra ljusen efter partylite ljusen doftar ju så underbart... det är ju ett stort plus!)


P.S Ängeln i mitten var en julklapp från min syster och hennes familj. Hennes dotter Carin valde ut den, visst är den fin?  :)

Och den skrynkliga löparen har jag broderat....

 
ANNONS
 
Therese - Eira min ögonsten

Therese - Eira min ögonsten

5 januari 2009 20:53

Du kan kontra med att partylites ljus är blyfria, så zack kan tugga på dom utan att det händer nått.. och att om han skulle råka spilla lite ljus lver sig så får han inte brännskador lika lätt som med ett vanligt värmeljus.. och så tål nästan alla med migrän, astma m.fl (som är könsliga för dofter) dessa ljus utmärkt :)

Märks det att jag är gammal partylite säljare? :P haha

http://eiraheidemo.blogg.se

 
Petra

Petra

6 januari 2009 11:50

Hej!! Gillar din blogg alltid något intressant att läsa. Funderar lite på de där med partylite ljus och ska snart på mitt andra party och kolla på ljus. Är ljuset till vänster på bilden ett partylite ljus??? Isåfall verkar de som om de ljuset lyser mer än ett vanligt ljus eller är de bara på bilden de blir så??
Ha en bra dag. Från Petra.

http://speedgirlgirl.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se