Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

Imorgon ska det fixas!

Av bambi - 5 januari 2009 19:55

Imorgon ska vi fixa och greja med allt som inhandlade på IKEA, orkar inte idag. Det ska bli skönt att få lite mer ordning här hemma! Ska även hämta ut ett paket med träbokstäver som ska vara i Zacks rum. Visar bilder på allt imorgon!

 
ANNONS
 
Carro

Carro

5 januari 2009 20:00

Självklart ska jag skriva om det :) Kameran får nog följa med också..
Hoppas bara vi får plats i någon grupp, tydligen måste man anmäla sig rätt tidigt. Så jag hoppas det är tidigt nog!

Det är ju rätt stor skillnad på 800 och 1500 kr ju! Finns det inte fler badhus?
Här finns det 3 olika som har babysim, och Östersund är ju rätt litet..

http://nindo.blogg.se

 
Bettan

Bettan

5 januari 2009 20:23

Ska bli spännande att få se när det blir klart!
Putmunnen har säkert med åldern att göra, jag har testat idag här hemma, inget napp:)

http://coolbettan.blogg.se

 
Ingen bild

Karina

5 januari 2009 22:16

Hej
Jag har aldrig sagt "Hej" - men har följt din blogg ett tag. Är Odd Molly freak precis som du. Tackar därför innerligt för länkar till nya försäljningsställen, för varning om kopior och för länkar till bilder om vårkollektionen (vilket jag letat länge).
Tackar och bockar.
/Karina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se