Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

Han fick nog inte i sig så mycket idag!

Av bambi - 5 januari 2009 21:16

Även idag så försökte vi plåga vår son med konstiga mat (han verkar tycka att det är det vi gör, speciellt om man tittar på första bilden). Det känns som om han inte fick i sig något alls, utan det mesta åkte ut igen.


Ikväll har älsklingen sin "spelkväll" så han sitter helt fastklistrade framför WoW och jag ska ta och läsa lite bloggar och sen kanske sätt mig och titta på tv och brodera lite på en haklapp åt Zack. Det går ju åt några såna nu... Den som han hade på sig idag köpte vi dock för 5 kronor på Babyproffsen!

 
ANNONS
 
Sophia

Sophia

5 januari 2009 22:18

Så söt han är då! :)
Här är det också spelkväll för sambon. WoW är det som gäller här med. Suck, vuxna karlar. haha.
Kram på er!

http://soron.bloggspace.se

 
Ellinor

Ellinor

6 januari 2009 00:48

Tack för kommentaren om Malmannen, jag läste ditt inlägg om honom också. Usch, jag är fortfarande rädd att han ska dyka upp igen :-)

http://www.ellisbellis.blogg.se

 
Ingen bild

malte o snoken

6 januari 2009 09:54

hihi, nej inlägget handlade ju om mina "bebisar" taxisarna! fin presentationsbild! Ha en skön trettondag (hoppas ni är lediga o äter nåt gott, godare än det lillbebisen spottar ut!)

 
Denise

Denise

6 januari 2009 13:21

Vilken sötis! :)

http://ribqa.blogg.se

 
Zatu*

Zatu*

7 januari 2009 03:50

Haha såååå sööt han är =)

http://www.zatu.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se