Direktlänk till inlägg 6 januari 2009

En feg katt

Av bambi - 6 januari 2009 11:23

Sambon köpte billiga tofflor igår på IKEA igår, det gillar inte katten... Det prasslar lite när han går i dom så hon blir livrädd när hon hör att han kommer... fegis-katten  :)


Vi såg aldrig vem som vann ljustestet igår, vi lämnade vardagsrummet en stund och när vi kom tillbaka hade båda slocknat... så det kan inte ha skiljt så mycket i tid ändå.


Älsklingen ska gå iväg och handla och hämta ut paket med Zacks träbokstäver så att vi kan sätta upp dom + allt vi köpte på IKEA. Hoppas bara att paketutlämningsstället har öppet idag...


För övrigt så ska jag ta mig tid att läsa en massa bloggar, svara på kommentarer och svara på mail. Har fått några mail från sponsorer till bloggen så jag ska kolla igenom dom, så det kanske kommer en tävling snart igen här på bloggen! Ha en bra dag!  :)

 
ANNONS
 
Ellinor

Ellinor

6 januari 2009 14:14

Tack för tipset, jag har redan kollat Tradera men utan resultat.. Jag får jobba vidare på detta projekt :-)

http://www.ellisbellis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se