Alla inlägg under januari 2009

Av bambi - 5 januari 2009 15:06

Jag hade ju helt fel angående antalet människor på IKEA. Inte tänkte jag på att det var klämdag idag, sånt tänker man ju inte på när man är ledig... Det var ju smockfullt med folk! Men plutten var glad ändå i sin bärsele, inte ett endaste gnäll under hela turen till IKEA! Lampavdelningen var förstås en favorit...


Det var en del som var utplockat, vi fick inte tavellisten i rätt färg och skostället som vi skulle ha fanns bara ett kvar och det var i rött...  :( 

 


Efter ett tag så somnade till och med plutten i bärselen...  

Av bambi - 5 januari 2009 10:52

Jag sov inte alls bra inatt på grund av den läskiga filmen. Usch, såg ni också den? Läskig!


Idag ska vi bege oss iväg till IKEA och handla lite nödvändigheter till lägenheten. Alltid när man flyttar är det grejer som inte passar eller saker som fattas så det blir alltid att köpa en massa nya grejer. Så vi ska bege oss dit idag... vi tänkte att vi åker dit en måndag förmiddag.. då är det kanske inte så mycket folk? Sen så har ju IKEA så att man får 50 kronor i presentkort för varje 500-hundring man handlar för... så det kan vara bra och utnyttja det erbjudandet! :)


14 nya kommentarer när jag loggade in nu, så kul!!... får ta och svara på alla efter IKEA!  Ha en bra dag!

Av bambi - 4 januari 2009 21:01

Love it! Dr.Pepper och Reeses! Nu är det filmtime!

Av bambi - 4 januari 2009 20:37

Haha, lite konstig min... jag försökte se lite mer "avslappnad" ut eftersom det var någon som tyckte att jag alltid såg så stel ut på alla mina kort.. jag får nog träna på det  ;) 


Idag har jag myst hemma i min  I love Nerds tee från Junk Food och min mysiga och mycket varma kofta från Rules By Mary.


Jag har suttit nu ett tag och svarat på en massa kommentarer. Jag känner att jag verkligen måste bli bättre på det, men jag har varit för lat! Men jag älskar när ni kommenterar så det minsta jag borde göra är att svara på dom... bättring ska det bli, det lovar jag!  :)

Av bambi - 4 januari 2009 19:51

Zack visar upp sin nya overall av märket Lundmyr of Sweden (älskar det märket, så bra kvalitet och bra kläder!) som kommer ifrån webbutiken Gullunge. Tyvärr kommer butiken att upphöra den 6 januari så det pågår utförsäljning med upp till 50% rabatt, passa på!


En kort recension av Lundmyrs overall: Den är ganska tunn (mycket tunnare än vad den ser ut att vara på reklambilderna). Men den är fodrad med ett tunt tyg inuti så det blåser inte igenom det stickade ytterskiktet. Den har uppvikbara "vantar" och "tofflor" vilket är himla bra. Vi har en annan overall som också har så och jag ska bara leta efter såna overaller i fortsättningen! Den mysiga luvan på overallen är ju underbar! Det är en dold dragkedja framtill, snyggt!


bloglovin

Av bambi - 4 januari 2009 18:09

Åh, ikväll går filmen The Mothman Prophecies på TV4. Det är en utav dom läskigaste filmerna jag har sett. Jag kommer ihåg att jag såg den ensam och jag blev så rädd! Jag ringde älsklingen och var tvungen att berätta om hela filmen för honom. Sen så kollade jag upp en massa på internet om historien som filmen är baserad på... och skrämde upp mig själv ännu mer förstås!


Men jag ska nog se på den igen, fast denna gång inte ensam, för den är himla bra!

Av bambi - 4 januari 2009 17:55

Jag lovade att visa er hur det gick med Zacks lunch och här kommer det!


1.) Isbiten av bröstmjölk las i en liten burk för att tina. (Detta gjordes imorse)


2.) Vår lunch bestod av bland annat kokt potatis. En bit potatis las i en vitlökspress och pressades ner bland mjölken. Sen var det bara att röra om och känna efter så att det var bra temperatur.

3.) Zack fick i sig ca 4 skedar med purén! Fast hälften hamnade nog runt munnen och på haklappen.


4.) En nöjd och glad Zack, som sekunder efter detta kort är taget spyr upp allt han åt!


Men detta var inte Zacks första smakportion, det var snarare hans tredje. Men första gången som vi gör hemmagjord puré. 

Av bambi - 4 januari 2009 17:26

I början av varje år så ser man en massa reklam om gymkort och pulverdieter. Varför? Jo, på grund av alla som har gett det som nyårslöfte ska bli påverkade och påminda.


Det blev inga nyårslöften för min del detta år... Och när det gäller diet så blir det ingen förrän jag slutar amma. Då blir det kanske Cambridgekuren som jag körde tidigare, den funkade för mig. Men det är så olika vilken sorts diet som fungerar för olika personer... Men om ni är intresserade så kan ni kika på kategorin: Cambridgekuren & viktminskning  

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards