Alla inlägg under december 2007

Av bambi - 12 december 2007 20:03

Det blev en snabbfika på chokladfabriken, med varm vitchoklad och två praliner!


Kika gärna i kategorin Choklad för fler inlägg om choklad!

ANNONS
Av bambi - 12 december 2007 16:48

Roligt att kändisarnas favoritmärke när det gäller underkläder har kommit hit till Sverige. Agent Provocateur har öppnat butik på Birger Jarlsgatan.

Underklädesmärket har gjort sig känt mycket tack vare att burleskartisten Dita von Teese har lovordat och använt märket under sina föreställningar. Agent Provocateur har också satsat mycket på sina reklamkampanjer genom att använda modeller som Kate Moss och skådespelerska Maggie Gyllenhaal, just nu är det modellen Catherine Bailey som frontar höstens kampanj.

ANNONS
Av bambi - 12 december 2007 16:33

Jag måste gå igenom en galleria för att komma till nya jobbet... och där finns en butik som säljer en massa Odd Molly kläder! Se bara på bilden, va mycket fint! Det kommer inte vara bra för mig och mitt shoppingberoende!

Av bambi - 12 december 2007 15:16

Solo damp ner i brevlådan idag! I detta nummer fick man varma fingervantar! Det jag gillar mest med Solo är nog alla små presenter man får  :)  *tycker om att få presenter*


Jag fick även mitt asos-paket idag med det Chloe Sevigny inspirerade linnet och en bh!


Nu ska jag sitta och läsa lite Solo tills vi ska iväg till katthemmet. Finns nog en hel del inspiration till julklappstips i Solo  :)

Av bambi - 12 december 2007 14:53

Nu är jag hemma igen efter besöket hos tandläkaren. Jag var lite nervös eftersom jag inte har varit hos tandläkaren på 4 år! Men jag brukar inte heller ha några hål. Men nu kände jag att jag hade beläggningar/tandsten på insidan av mina nedre framtänder, så det var verkligen dags att bege sig dit.


Jag hade inga hål denna gång heller, men lite tandsten som sagt. Han skrapade och var väldigt hårdhänt! Jag trodde nästan att han skulle ha av en tand! Blödde en del... men nu är i allafall tandstenen borta!


Så nu behöver jag inte besöka tandläkaren på 2 år...

Av bambi - 12 december 2007 12:39

Nåt jag verkligen önskar mig i julklapp i år är en riktigt bra kroppsscrub och bodylotion. Jag älskar Dermalogicas produkter och skulle inte bli så ledsen över att hitta dessa under granen:

  • dermalogica exfoliating body scrub
  • dermalogica ultrarich body cream

Säljs hos hudterapeuter och även på nätet. T.ex hos Jersey Beauty Company kostar båda dessa endast £37,40 = ca 542 kronor (inkl. frakt).


Du hittar fler julklappstips här.

Av bambi - 12 december 2007 12:32

Så här ser jag ut idag...


Rosa linne från H&M

Blus/top från Odd Molly

Killah Precious Jeans

Armband från modemecka

Calvin Klein klocka

Förlovningsring!


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 11 december 2007 16:39

Ett tips från ett "Vintage-proffs" är att man inte ska tvätta sina kläder så mycket! Och jag förstår vad hon menar... det sliter ju väldigt mycket på kläderna, men jag älskar den nytvättade doften!


Jag byter kläder varje dag så det blir en hel del tvätt, men jag har börjat med att vädra kläderna lite mer. Speciellt med mina Odd Molly-kläder som jag inte vill slita så mycket på, fast det är ju väldigt bra kvalité!


Jag läste även på nätet att alpacka-kläder (en del av Odd Mollys kläder innehåller alpacka-ull) ska man helst schamponera, för det är ju hår egentligen. Men jag vet inte om det finns speciella schampon för detta?

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se