Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Livsmedelsverket behöver få sig en ordentlig uppdatering!

Av bambi - 17 juli 2008 09:47

Jag hörde imorse på nyheterna att den största diet-undersökningen som hade gjorts hade visat att man gick ner mest i vikt genom att äta fet men kolhydratfattig mat ā la Atkinsmetoden. Detta går ju helt emot vad livsmedelsverket säger, att man ska äta fettsnålt...


Men som vanligt är livsmedelsverket sega med att uppdatera sig. Jag är fortfarande arg och upprörd över deras rekommendationer när det gäller alkohol och amning, som inte har några som helst vetenskapliga belägg. Och samma gäller deras rekommendationer när det gäller att gå ner i vikt. Livsmedelsverket måste verkligen få sig en ordentlig uppdatering!

 
ANNONS
 
Tobbe

Tobbe

17 juli 2008 11:22

Den studien bekräftar till viss del vad jag alltid har sagt, man ska inte vara rädd för fett bara det är rätt sorts fett... *ler*

Det är för övrigt mycket Livsmedelsverket behöver uppdatera sig på...

http://www.godaremat.se/go.asp?ref=55

 
trollpackan

trollpackan

17 juli 2008 11:56

Japp! De behöver gå på kurs!;)

http://trollpackan

 
ida

ida

17 juli 2008 15:43

Ja håller helt med dig. fast nu när de gått ut i media med att atkins är det bästa kommer ju massa folk börja med de utan att veta det negativa med den typen av diet. det stör mig fruktansvärt mycket att de "rekommenderar" en sån diet. suck.

http://www.idapersson.se

 
badgear

badgear

18 juli 2008 12:34

Eftersom studien var sponsrad av Atkins så fanns det väl bara en vinnare :)

Och vinnaren vann med 0,9 kilo mer i viktnedgång på 2 år.

Hur hade det gått med resultaten ifall ViktVäktarna fått sponsra studien...

http://blogg.passagen.se/badgear

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se