Alla inlägg under oktober 2008

Av bambi - 8 oktober 2008 16:01

Dom fina liljorna som jag fick förra veckan har blivit ersatt utav denna fina blomma som jag fick idag utav kompisen jag lunchade med.


Det är tydligen Sydafrikas nationalblomma! Den ser riktigt häftig ut. Det ska bli spännande att se hur den ser ut när den har slagit ut mer.


Kompisen sa att man brukar ju köpa presenter till bebisen, men det är ju mamman som har gjort jobbet och borde vara den som får presenterna! :)

Av bambi - 8 oktober 2008 15:51

Jag har lite svårt att bestämma mig för vilken jag ska använda som presentationsbild...

Av bambi - 8 oktober 2008 10:15

Jag tog några kort på mig och Zack eftersom jag tänkte att det var dags att byta presentationsbild och då skulle det vara kul att ha med honom. Men det var ingen som blev riktigt bra på oss båda, antingen blev det en bra bild på mig men inte Zack eller tvärtom. Men jag funderar på att använda den längst till höger eller kanske ta nya kort... 

Av bambi - 8 oktober 2008 09:24

Idag är jag supertrött, lillen hade en massa gaser i magen under natten. Trodde att han hade blivit lite bättre, men nu var det som vanligt igen. Men det stod på förpackningen av Minifom att det kunde ta 2-3 dagar innan det blev bättre. Vi ska till BVC imorgon också, så får se hur det går inatt.


Idag ska jag luncha med en kompis i Västermalmsgallerian, annars hade jag legat kvar och sovit. Men jag vill inte ställa in lunchen, det var så länge sen vi träffades! Men vi ska bege oss dit idag, så det gäller att förbereda sig... amma innan man åker, byta blöja innan man åker... osv... Sen när vi kommer hem ska jag sova!

Av bambi - 7 oktober 2008 21:14

Vi beställde dessa kort med Zack på för att skicka som tack-kort till alla som vi har fått presenter utav. Jag skickade iväg en bunt igår och min pappa ringde imorse och frågade om jag hade skickat nåt till dom eftersom dom fick hem ett tomt kuvert med min handstil på. Så då hade kortet åkt ur!


Det var tydligen inte så bra klister på kuverten, jag hoppas att alla andra fick sina kort! Jag har hört utav några att dom har fått, så jag hoppas att det bara var ett kort som hade åkt ur sitt kuvert. Jag skickade ett nytt till pappa idag och tejpade igen kuvertet ordentligt!

Av bambi - 7 oktober 2008 20:31

Vi fick hem några hyrfilmer från CDON idag, bland annat Sweeney Todd som vi har sett på nu under kvällen.


Filmen är en musikal och handlar om en frisör som har blivit dömd för ett brott han inte har begått så att den elaka domaren kunde komma åt hans vackra fru.


15 år senare återvänder frisören för att hämnas. Det är en väldigt annorlunda och mörk film. Helt klart en film man måste se! Jag ger den en 4:a av 5.


Kika gärna på mina andra filmrecensioner.

Av bambi - 7 oktober 2008 17:34

Jag fyndade denna fin-fina body av märket AppamanTradera igår för bara 29 kronor. Deras bodies kostar annars över 300 kronor. Märket har blivit väldigt hypad sen Angelina och Brads barn har synts i deras kläder.

Av bambi - 7 oktober 2008 13:01

Jag har fixat och grejat hela dagen. Hunnit med massor! Det är väl det som är fördelen med att gå upp tidigt  :)


Solen skiner så vi ska ut och promenera. Får se hur långt vi kommer eftersom det var två timmar sen lillen åt... han bli kanske hungrig snart igen.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards