Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Milstolpar: En till sex månader

Av bambi - 24 november 2008 20:10

Jag vet att det är många småbarnsföräldrar och gravida som läser min blogg så därför delar jag med mig av denna tabell av milstolpar för bebisar i åldern 1-6 månader.


Det är så roligt att se hur Zack utvecklas och att läsa om vad han kommer kunna göra härnäst. Nyligen så har han börjat titta mycket på dataskärmarna och tv-skärmen. Han har även börjat le bara man tittar på honom (förut så log han mest när man pratade med honom, men nu räcker det med att bara titta...). Sen så har han även börjat röra händer mer medvetet, han gnuggar sig i ansiktet och sträcker sig lite efter saker. Och sen så "pratar" och skrattar han en massa också...


Bilden är kanske lite otydlig... hoppas att ni ser!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

24 november 2008 20:58

Hej du.
Jag har en lite konstig fråga.
Du som är lärare och kanske gått på lite intervjuer. Tänkte bara fråga om du har någon aning om vad de kan fråga om. ska på första intervju nu på onsdag och skulle behöva lite förberedelse. Det gäller alltså ett lärarjobb. Hade varit så tacksam.
Ha det toppen

 
bambi

bambi

24 november 2008 21:53

Hej Emma! När vi hade intervjuer med dom som sökte till min vikarietjänst (nu när jag skulle gå på mammaledighet) så frågade vi t.ex om deras: elevsyn, hur dom hade tänkt lägga upp kursen, vad dom tycker om att arbeta ämnesöverskridande, hur dom tänker att försöka hjälpa elever att nå målen, hur dom försöker "se" alla elever eller anpassa kursen för så många som möjligt.

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se