Direktlänk till inlägg 1 januari 2009

Mitt 2008: Januari - April

Av bambi - 1 januari 2009 16:34

Januari

Börjar ett nytt jobb vilket känns spännande men mestadels nervöst med tanke på att jag är gravid! Är det det första jag ska berätta? Börjar ett nytt jobb och är gravid direkt?

 

Jag är illamående och slutar till och med att dricka cola! Men bara ett tag…

Är mest sugen på päron och kina-mat.

 

Den 14 januari berättar jag nyheten om graviditeten i bloggen.

 

Vi började diskutera namn på bebisen, men bara tjejnamn, killnamn var svårare.

 Häagen-Dazs Pralines & Cream blev min nya favorit glass. 

Årets stora köp: våra nya tempur-madrasser!


Februari

Mådde fortfarande illa (såg inget slut på det).

Köpte första plagget till bebisen, längtade redan!

 

Köpte mamma-kläder


Bokade in Teneriffa-resan

 

Berättade för mina elever om gravidieten, vilket var skönt! Nu slapp jag smussla med varför jag var hemma då och då (pga illamående).

 

Tittar på Barnmorskorna – love it! Längtar längtar längtar!Mars

Jag blev besatt av Chili Cheese.. underbart gott!

 

Räknade ner dagarna till Ultraljud den 27 mars (tiden gick så sakta!!)

Vi fick veta att vi väntade en pojke och började spåna på namn

 

Jag skrattade åt Bulgarisk Idol

 

Stort shoppingspree den 20 mars som var min födelsedagspresent från älsklingen!

 

Vi firade 6 år tillsammans genom att åka på kryssning och gå på Spa. Underbart!


April

Den 6 april åker vi på vår 11:e resa tillsammans, som bär iväg till Teneriffa! Vi solar och badar och tar det lugnt. Jag känner mig tjock (om jag bara visste då hur tjock jag skulle bli!) men solar ändå glatt i bikini.

 

Nationella prov att rätta…blää

 

Den 28 april fyller bloggen 1 år!

 

Köpte babygym, babyskydd och babysitter.

 

Bokade in 3d ultraljud för vi ville ju så gärna lära känna bebisen! Vem var det som var där inne??

 
ANNONS
 
Anna - mamma till 2 sessor

Anna - mamma till 2 sessor

1 januari 2009 20:26

Händelserikt 2008! Hoppas ert 2009 blir great!

http://perla08.blogg.se

 
Hertiginnan Anne von Porat

Hertiginnan Anne von Porat

1 januari 2009 22:31

jag är inte med gratiskläder men min brorsdotter var med och jag länkade för hennes skull då hon också bloggar. Sabina och emmelie bergstedt heter tjejerna. Jag själv skulle aldrig ha tid för sånt. Jag få mycket sponsrat. Jag har inga ärvda pengar utan det är bloggen som drar in det mesta.

http://veckomagasinet.se

 
Emelie

Emelie

1 januari 2009 22:59

hehe jo fullt medveten om det så egentligen är det ju 3 - 7 veckor tills dess att den kommer. Men har haft på känn att det blir en pojke och att den kommer tidigt men kommer säkerligen bli tvärtemot haha

Trevlig kväll =)

http://mellemus.blogg.se

 
Norrmalm.blogg.se

Norrmalm.blogg.se

1 januari 2009 23:20

Det tycker inte jag :D
Jag tror faktiskt att de flesta popartister har ganska usla röster egentligen :D

http://norrmalm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se